Op zoek naar een leuke locatie voor uw gelegenheid? Dan is Cesar de ideale plek!

Wij vragen te reserveren vanaf 6 personen. Bij mooi weer kan u tevens reserveren op het terras.

EVENTS TIJDENS DE OPENINGSUREN

- Ben je met een groep tot 10 personen? Dan reserveren wij voor u de mezzanine. De mezzanine is een aparte ruimte die enkel voor u ter beschikking wordt gesteld. Een privésfeer in een open kader! Wij bij Cesar houden van een persoonlijke aanpak, dus laat ons zeker weten voor welke gelegenheid u voor Cesar kiest.

Bij mooi weer kan u tevens reserveren op het terras.

- Voor groepen groter dan 10 personen bespreken we graag met u wat mogelijk is. We passen de menu aan naar uw noden en wensen.

Bij mooi weer kan u tevens reserveren op het terras.

- Voor groepen vanaf 16 personen vragen wij 250€ (incl.BTW) voor het afhuren van de zaak gedurende 4 uren en het inschakelen van extra personeel voor uw event. Bij elk extra ingaand uur vragen wij 50€ (incl.BTW)

We passen de menu aan naar uw noden en wensen.

Bij mooi weer kan u tevens reserveren op het terras.

EVENTS BUITEN DE OPENINGSUREN (17u-22u)

- Voor groepen tot 20 personen vragen wij 300€ (incl. BTW) voor het afhuren van de zaak en het inschakelen van extra personeel. Graag bespreken wij samen met wat uw noden en wensen zijn voor die avond.

- Voor groepen groter dan 20 personen vragen wij 450€ (incl.BTW) voor het afhuren van de zaak en het inschakelen van extra personeel. Graag bespreken wij samen met u wat uw noden en wensen zijn voor die avond.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Yelp - grijze cirkel
  • TripAdvisor - grijze cirkel

IAMCESAR BVBA

Kasteelpleinstraat 26

2000 Antwerpen

+32 497 61 80 86

BE0672 565 930

info@iamcesar.be

© 2017 CESAR.